ORTHODONTICS

Het gaat om de preventie, detectie en behandeling van malocclusies van de kaken en tanden.Uw weg naar mooie rechte tanden - orthodontie voor kinderen, tieners en volwassenen.

Een verkeerde uitlijning van de tanden moet worden behandeld om grote schade aan de tanden te voorkomen en om een levenslange correcte functie van de tanden en een mooi uiterlijk te garanderen.

 

Hiervoor worden zowel verwijderbare als vaste apparaten gebruikt. Verwijderbare apparaten zijn bijvoorbeeld zogenaamde "actieve platen" of onzichtbare "uitlijners". 

 

Als u uw tandpositie wilt verbeteren, maar geen metalen beugels en banden wilt dragen voor een relatief lange periode, dan is de Aligner behandeling de juiste orthodontische behandelmethode voor u.

Uw aligner behandeling wordt uitgevoerd met een serie bijna onzichtbare, verwijderbare aligners die u om de twee weken vervangt voor een nieuwe set aligners. Elke aligner is speciaal voor uw tanden gemaakt. Als u de individuele uitlijners verwisselt, kunnen uw tanden stap voor stap, week na week dichter bij de uiteindelijke positie worden gebracht die uw tandarts voor u heeft gepland. De voordelen van de Aligner behandeling:

- Voorspelbare resultaten

- bijna onzichtbaar

- uiterst comfortabel

- normale tandverzorging mogelijk